Kontakta Redaktionen

Hjälp oss vidare

Tips och bilder tack!Anders Winter och Mats Lidwall håller högtidligt redaktionsmöte 2019 11 03


Specialdesignade tröjor

     

Claes-Göran Höglunds     Kenth o Bill Karlsson  Lidwallsbåtens dag       Helenas H2O
med båtnamnet på


Åsa och Tony riggar sig och

upprättar färdplaner

Vi har fått kontakt med en firma som heter Spreadshirt som trycker enstaka, unika plagg till helt OK priser. Vi har lagt upp två logotyper där så du kan beställa dina egna tröjor. Redaktionen har själva provbeställt några gånger och det funkar utmärkt . Kvalitén på tröjor och T-shirts är väldigt bra även efter tvättar.  Något små storlekar kanske. Eller så har vi underskattat våra resp. volymer. Mats har en Large på bilden ovan (drar stl. 52 annars).

Alla affärer blir en sak mellan Dig och Spreadshirt. Inga beställningar, leveranser eller ev. returer går via oss. Vi har lagt upp några förslag på olika plagg men det står var och en helt fritt att ändra designen. Det är enkelt att byta färg på tröjan, flytta eller ändra loggan, lägga till båtnamnet  etc.
Enkelt så att en vuxen klarar det! Leveransen har tagit runt en vecka för oss. Att leverantören finns i Tyskland är tack vare EU lika enkelt som om den fanns i Sverige.

Kör hårt!
Klicka på blå länken eller Googla Spreadshirt Lidwallsbatar

Webadressen är:   https://shop.spreadshirt.se/lidwallsbatar

Tillverkningsskylt replika

Vi har tagit fram en tillverkningsskylt för din Lidwallsbåt!  Förlaga är den version som förekom fram till 1967. Skylten är gjuten i aluminium och har har måtten 142 x 72 mm, precis som originalet. 
Många båtar har med tiden förlorat sina skyltar till ägarnas stora förtret. Fritidsbåtarna levererades dessutom  så gott som alltid utan skylt.  Vi vill bidra till att sätta denna sista lilla prick över i:et,  kronan på ditt verk, vapenskölden på ditt kulturarv utan att för den skull äventyra antikvärdet på originalskyltarna.
Lars Daniels i Insjön har hjälpt oss att ta fram den snygga och tidstrogna skylten.
Priset är 500:- (+ ev. frakt 45:- PostNord-påse) och vi har i samråd med Lars  beslutat att 100:- per skylt ska gå till Cancerfonden.
Beställer gör du som med vimpeln, maila din adress och skicka in pengarna så expiderar vi ordern.
Se nedan.
Kolla med oss om leveranstid först om du har bråttom.

Sponsra sidan med en annons!

Med en annons på sidan Nyheter når du ut med ditt varumärke och erbjudande till en stor skara båt- och teknikintresserade ungdomar i alla åldrar! Kontakta redaktionen för pris och bokning!

Beställ Vimpel

I syfte att ytterligare stärka intresset för varumärket Lidwalls och därmed värdet på båtarna har vi tagit fram vimplar som går i stil med tillverkningsskyltarna.
Tack för din beställning!

Gör så här:
- Skicka oss ett mail med din postadress och ange hur många vimplar du vill ha.
- Sätt in pengar på bankgirot eller Swish och ange ditt namn. Adresser nedan!
Vi postar vimplarna så fort vi har pengarna och din adress!

Storlek 20 x 35 cm
Dubbelsidig, polyester
Pris inkl frakt 180:- / st

Kontakt!

Redaktör Mail Konto Adress
Mats Lidwall
Swish
0706 95 61 61
Tullgårdsgatan 36
116 68 STOCKHOLM
Anders Winter winterbengt@gmail.com Swish
076 150 15 18
Tullgårdsgatan 30
116 68 STOCKHOLM

Tipsa www.lidwallsbatar.se

Vi startade denna sida den 1 maj 2009. Vi hade skrapat ihop bilder på 10 - 15 Lidwallsbåtar från våra egna gömmor. Anders för att han sedan barnsben intresserat sig för små varpbåtar, Mats för att han så att säga hade det i blodet. På nyåret 2015 sprängde vi 500-vallen.
Tack vare dig och andra intresserade läsare som rapporterar in nyheter och historier om egna och andras båtar! Vi är helt beroende av inkommet material!

Redaktionen bekostar driften av hemsidan med stor glädje och egna medel.
Vill du också hjälpa till med ett litet bidrag är vi givetvis mycket tacksamma!1